Gå til produktoplysninger
1 af 3

klunkevoks.dk

Dick Johnson - BEARD BRUSH (Skæg Børste)

Dick Johnson - BEARD BRUSH (Skæg Børste)

Normalpris 189,00 DKK
Normalpris 189,00 DKK Udsalgspris 189,00 DKK
Udsalg Udsolgt

Dick Johnson - BEARD BRUSH er skægbørsternes Lamborghini! Det er en fuldblods skægbørste, men ikke af den slags, som kører på el eller hybrid. Her får du 12 cylindre og kælende detaljer hele vejen rundt, som i de gode gamle dage...

Så hvis dit skæg svarer til en rusten gammel Skoda, så er det ikke denne børste du skal have. ...oO(Men hvorfor helvede skulle du så også være her...?)

Næeh, dit skæg er Skægget! You are the Man! Dit skæg er skægget, som fortjener Lamborghini-skægbørsten: Dick Johnson - BEARD BRUSH

Nyd dine skægplejemomenter med vores perfekte skægbørste, der kombinerer stil, effektivitet og komfort. Kammen er udstyret med et lækkert træhåndtag med en elegant satinfinish og er både let og solid. Vi bruger vildsvinehår med nylonforstærkning til børsterne, der tilbyder den optimale kombination af holdbarhed og skægplejeydelse.

Selvom kammen er kompakt og nemt kan passes ind i en kuffert eller en toilettaske, mister den ikke sin effektivitet, selv når den bruges på større skæg. Faktisk er børsten specielt designet, så dens effektivitet overskrider dens små dimensioner. Det handler ikke kun om størrelsen, men også om hvordan den bruges.

Denne skægbørste er ikke blot et værktøj - det er en investering i dit skægs velvære:

  • Den holder dit skæg rent og velplejet
  • Gør det nemt at forme skægget efter vask og oliering
  • Er let at rengøre for løse hår.

Uanset om dit skæg er stubbe eller allerede en tyk manke, retter denne børste det behageligt og effektivt ud, og du kan også bruge den til at eksfoliere huden under skægget.

kægbørsten er ikke kun beregnet til skægpleje. Den er også et fantastisk redskab til at eksfoliere huden under skægget. Kammen fjerner døde hudceller skånsomt men effektivt og holder din hud sund under skægvækst.

Denne egenskab gør skægbørsten særligt nyttig, selv i stubbetrinnet. Regelmæssig eksfoliering hjælper med at forebygge hudproblemer som tilstoppede porer og indgroede hår, så vi anbefaler at starte med at bruge børsten så snart skægget begynder at vokse.

  • Størrelse: 15 cm
  • Passer til skæg i alle størrelser
  • Produceret i Spanien (Desværre ikke hos Lamborghini i Italien, så dette var det tætteste vi kunne komme på)
  • Håndlavet og i små partier (Som hos, ja du gættede rigtigt: Lamborghini🏎🏁)
Se komplette oplysninger