Bow's by Stær Dåbsbånd m. Sløjfe Lyseblå

Salgspris119,95 kr

På lager
 

Afsendes i dag - bestil inden kl. 19.00

Husk at købe

Produktinformation

Smukt dåbsbånd med matchende sløjfe.
Dette i en helt vildt flot lyseblå farve.
Et rigtig fint sæt til dåbskjolen

  • 100% Polyester
  • 2 meter langt og 3,5 cm bredt
  • Sløjfe 10 cm

Bow's by Stær Dåbsbånd m. Sløjfe Lyseblå - Elegance til Dåbens Højtidelige Øjeblik

Bow's by Stær Dåbsbånd m. Sløjfe i Lyseblå er den perfekte måde at tilføje en ekstra dimension af skønhed og elegance til dåbens betydningsfulde øjeblik. Dette smukke lyseblå dåbsbånd med tilhørende sløjfe vil pryde din lille engel med stil og ynde.

Elegant Design: Dåbsbåndet er omhyggeligt designet med kærlighed og opmærksomhed på detaljer. Den lyseblå farve symboliserer uskyld og renhed og passer perfekt til dåbens særlige anledning.

Håndlavet Kvalitet: Bow's by Stær Dåbsbånd er håndlavet med omhu og kvalitetsmaterialer. Hvert bånd er unikt og skabt for at give din lille en følelse af luksus.

Justerbar Længde: Dåbsbåndet kan justeres for at passe komfortabelt rundt om din babys hals. Det er nemt at tilpasse, så det passer til enhver størrelse.

Skræddersyet Sløjfe: Den medfølgende sløjfe tilføjer en ekstra charme til båndet. Den er omhyggeligt bundet og kan justeres efter behov for at opnå det perfekte look.

Bow's by Stær Dåbsbånd m. Sløjfe Lyseblå er en skræddersyet og uforglemmelig gave til dåbens højtidelige begivenhed. Lad din baby stråle med elegance og stil på denne særlige dag. Bestil det i dag og vær vidne til en uforglemmelig dåbsceremoni med Bow's by Stær!


SKU: 56910