OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
8%
Fri fragt

Tasmanian Tiger Tt Modular Pack 30 Irr - Stone Grey Olive - Rygsæk

Tasmanian Tiger Modular Pack 30 er en angrebsrygsæk af mellem størrelse, der er skabt til brugere, der sætter pris på et moderne design og muligheden for at tilpasse interiøret efter deres behov. Rygsækken har en enkel, enkeltkammer konstruktion, men hele interiøret er udstyret med laserudskårne Velcro-paneler, som gør det muligt at fastgøre Velcro eller MOLLE-lommer og organisatorer. Der er to mindre mesh-lommer og en større blød lomme inkluderet i sættet. Alle lommer er udstyret med tovejs lynlåse og patches, som gør det nemt at markere indholdet. Derudover inkluderer fabrikanten et simpelt fastgørelsessystem til kompakt riffel, som består af to paneler og fire justerbare Velcro-stropper. Alle tilbehør kan også fastgøres med Velcro, hvilket giver mulighed for frit at arrangere eller udskifte dem. Indvendigt på rygsækkens klap er der en flad mesh-lomme, mens der på ydersiden er en stor administrativ lomme, som er nyttig til at bære mindre udstyr, som man ønsker hurtig adgang til. En ekstra lomme er placeret på forsiden, som er tilgængelig gennem en lynlås, der er syet på højre side.

Pris: 2.607,95 DKK Før: 2.833,95
PÃ¥ lager
Leveringstid 2-4 dage
Fri fragt

Specifikationer for Tasmanian Tiger Tt Modular Pack 30 Irr - Stone Grey Olive - Rygsæk

Tasmanian Tiger Modular Pack 30 er en taktisk rygsæk i medium størrelse, der er designet med moderne design og mulighed for at tilpasse interiøret efter brugerens behov eller missionens krav. Rygsækken har en simpel, enkeltkammerkonstruktion, men hele interiøret er udstyret med laserudskårne velcro-paneler, som gør det muligt at fastgøre velcro eller MOLLE-lommer og organisatorer. Der medfølger også to mindre mesh-lommer og en større lomme, som er lavet af blødt materiale. Alle lommer er lukket med tovejs lynlåse og har mærkater til nem markering af indholdet. Der er også et simpelt indvendigt fastgørelsessystem til en kompakt riffel, som består af to paneler og fire justerbare velcro-stropper. Alt tilbehør er fastgjort med velcro, hvilket giver mulighed for frit arrangement eller udskiftning.

Rygsækkens front og sider er udstyret med laserudskårne MOLLE-paneler, som gør det muligt at fastgøre yderligere lommer. Der er også en strækbar støddæmper, som er fastgjort på seks løkker på rygsækkens klapper, og som er nyttig til at bære jakken. Rygsækkens bæresystem (Tasmanian Tiger Padded Back-System) er baseret på justerbare skulderstropper, et bredt hoftebælte og en stivnet ryg, som er færdig med en mesh for bedre luftcirkulation. Hele systemet tillader optimal vægtfordeling og komfortabel brug selv under lange marcher.

Tasmanian Tiger-rygsække og tilbehør er fremstillet af solide materialer og har moderne design, som gør dem populære blandt enheder af uniformerede tjenester og militære enheder over hele verden. Rygsækken er fremstillet af europæiske CORDURA®-materialer samt webbing, velcro og spænder, som opfylder de høje tyske Bundeswehr-standarder TL 8305-0278 og TL 8305-0281 med hensyn til IRR-kamuflageeffekten (IRR 650 - 1250 nm / 10 - 42%).

Rygsækken har en kapacitet på cirka 30 liter og er udstyret med forskellige lommer og MOLLE-paneler, som gør det muligt at organisere udstyr og tilbehør efter brugerens behov. Rygsækken har også et komfortabelt bæresystem, som gør det muligt at bære den i længere perioder uden at opleve ubehag.


SKU7005-019-001
EAN4013236285840
BrandTasmanian Tiger
VaretypeRygsæk
Brand -> VaretypeTasmanian Tiger -> Rygsæk
Varetype -> BrandRygsæk -> Tasmanian Tiger

Andre kiggede også på
Fri fragt
Black Diamond Dawn Patrol 32 Backpack - Black - Rygsæk
Spar
20%
Fri fragt
Thule Stir Hiking Backpack - Rygsæk
DKK 1.067,00
DKK 853,95
PÃ¥ lager

Har du spørgsmål til varen?