OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
12%

Ticket To The Moon Eco Bag Medium - Aqua / Orange - Taske

Med ECOBAGS (TMEBM) MEDIUM får du en dynamisk blanding af opbevaringskapacitet, holdbarhed og bærbarhed, der gør din hverdag meget mere praktisk. At tage dine dagligvarer med hjem eller transportere det nødvendige til en dag ved søen er en absolut fornøjelse. Størrelse 39 × 34 × 6 cm, vægt 55 g, kapacitet 15 l, bæreevne 15 kg.

Pris: 82,95 DKK Før: 93,95
PÃ¥ lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Ticket To The Moon Eco Bag Medium - Aqua / Orange - Taske

ECOBAGS er det perfekte valg, når det kommer til at gøre din hverdag mere praktisk. Denne medium størrelse taske er designet til at give dig optimal opbevaringskapacitet, holdbarhed og bærbarhed. Uanset om du skal have dine dagligvarer med hjem eller transportere det nødvendige til en dag ved søen, vil ECOBAGS være din bedste følgesvend.

Med dens dimensioner på 39 × 34 × 6 cm og en vægt på kun 55 g er denne taske let at have med overalt. Den er lavet af slidstærkt materiale, der sikrer, at den kan modstå daglig brug og belastning. Du kan være sikker på, at dine varer er sikkert opbevaret, mens du nyder den praktiske bærbarhed.

ECOBAGS har en kapacitet på 15 liter og kan bære op til 15 kg. Dette gør det muligt for dig at transportere alt, hvad du har brug for, uden at skulle bekymre dig om plads eller vægtbegrænsninger. Uanset om det er dagligvarer, picnic-udstyr eller strandtilbehør, kan du nemt have det hele med dig i denne taske.

Så hvis du vil gøre din hverdag mere praktisk og bekvem, så er ECOBAGS det oplagte valg. Med dens optimale opbevaringskapacitet, holdbarhed og bærbarhed vil den lette din byrde og gøre dine daglige gøremål til en sand fornøjelse. Prøv ECOBAGS i dag og oplev den ultimative bekvemmelighed.


SKUTMEBM-057-002
EAN727670929102
BrandTicket To The Moon
VaretypeTaske
Brand -> VaretypeTicket To The Moon -> Taske
Varetype -> BrandTaske -> Ticket To The Moon

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?