Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Udsolgt
Alesis Qmini - Midi Keyboard Billigst på PriceRunner

Alesis Qmini - Midi Keyboard

Produktet er udsolgt.

385,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Lille og kompakt MIDI keyboard, som nemt tilsluttes din computer eller tablet. Den fungerer sammen med enhver musikproducents app eller DAW med MIDI understøttelse.

Lagerstatus: Ikke på lager, Ring for leveringstid!

Det perfekte Midi keyboard til når du skal producere

Qmini midi keyboard fra Alesis er med sin lille størrelse din følgesvend til sangskrivning og produktion overalt. Med 32-hastighedsfølsomme tangenter og nyttige kontroller som Octave, transponering og tone har du det vigtigste, når du skal producere ny musik. Den indbyggede tilslut-og-spil forbindelse gør også, at du kan tilslutte dit keyboard nemt og hurtigt til din computer eller tablet. Der skal ikke tænke på kompatibiliteten, da dette instrument fungerer sammen med enhver musikproduktions app eller DAW, der accepterer en MIDI-controller.

Nu skal du ikke spilde tiden på at indtaste din præstation ind på en computer. For på trods af keyboardets kompakte størrelse er den udstyret med alle de vigtige kontroller, der giver din musik karakter. Du kan let tilføje følelse og udtryk med de indbyggede tone bøjning og Modulations-knappe funktioner. Derudover medfølger der også en lydstyrkeknap, som der kan tilpasses enhver parameter, som softwaren tillader.

Software pakke med professionelle produktionsværktøje

Sammen med keyboardet medfølger der også en premium software pakke, Pro Tools og MPC Beats, der giver dig verdensklasses værktøjer til komponering og optagelse. Dermed får du gennem softwarepakken adgang til de samme efterspurgte produktionsværktøjer, som de bedste i branchen. Begge dele inkluderer masser af professionelle lyde og virtuelle instrumenter, der vil forbedre enhver komposition. Derudover følger der 60 gratis lektioner fra Melodics med, som kan lære dig at spille på keyboard. Du kan også bruge lektionerne til at skærpe dine allerede eksisterende færdigheder.

Features

  • Kompakt og lækkert design - Så du altid kan tage keyboardet med på farten, og producere med det samme idéerne kommer.
  • 32 hastighedsfølsomme tangenter - Så du kan producere med en dynamisk og lækker lyd.
  • Tilslut-og-spil - Du kan tilslutte keyboardet nemt og hurtigt til enhver MIDI kompatibel tablet eller computer.
  • Indbyggede nyttige kontroller - Transponering, tone bøjning og meget mere gør, at du let får musik med mere følelse og udtryk.

Pakken indeholder

1 stk. Qmini midi keyboard fra Alesis
1 stk. Software fra Pro Tools og MPC Beats
60 gratis lektioner fra Melodics