fbpx
Search
Close this search box.

Cart

No products in the cart.

Ingen produkter i kurven

Vejl. pris: 1875kr.
Spar: 40%
1125kr.

(Dette er for den billigste version – se prisen forneden)

Modus justerbar akustisk bordskærm.

Modus justerbar akustisk bordskærm. En 74 cm høj akustisk bordskærm der kan justeres i højden. Denne bordskærm er sandsynligvis den eneste akustiske bordskærm de kan justeres i højden – du kan vælge forskellige farve på inder og ydresiden af skærmen. hvis du ønsker dette så giv os et kald på 88 82 70 05Skriv i notatfeltet ved kassen om du vil have Sort, Hvid, Grå holdere  Download lyd absorptions test og se hvor meget lyd skærmene tager.Technical information_MODUS acoustic screens_ENVeelito farver:                            Berta farver:

Description

Modus justerbar akustisk bordskærm.

Modus justerbar akustisk bordskærm. En 74 cm høj akustisk bordskærm der kan justeres i højden. Denne bordskærm er sandsynligvis den eneste akustiske bordskærm de kan justeres i højden. Normalt har bordskærme en fast højde, men Modus skærmene har holdere med en klemmefunktion der gør at skærmen kan justeres i højden. Nogle vil gerne have placeret skærmen så lavt som muligt så den dækker under bordet, mens andre vil gerne have den så højt som muligt så skærmen dækker for personen overfor. Der er frit valg og du kan ændre højden når du vil. Dette gør at alle på kontoret kan få det som man vil have det og det er derfor slut med kompromiser.

Holderne fås med 3 forskellige farver  – hvid, sort og lys grå – skriv i notat feltet i kassen , hvilket farve du ønsker. Skærmvæggen r 74 cm høje  fås i 4 forskellige bredder 120 cm, 140 cm, 160 cm og 180 cm, så den kan passe til din bordplade str. Hvis du gerne vil have en anden størrelse så giv os et kald og vi kan sikkert finde en løsning.

Bordskærmen fås i 2 forskellige stoftyper 32 forskellige farver. Kan du ikke finde den farve du ønsker eller vil du gerne have forskellige farver på hver side af skærmen, så giv os et kald og vi finder en løsning.

Berta stof: 100 % polyester – billigst – 10 farver

Valito stof: 88% uld, 12% polyester – lidt dyrere på grund af uld – 21 farver

Du kan, som en af de eneste bordskærme på markedet, have forskellige farver på inder- og ydersiden af skærmen. Så design din skærm som du ønsker :)  Hvis du ønsker dette så giv os et kald på 88 82 70 05 så finder vi en løsning :)

Leveringstiden er ca. 4-5 uger på bordskærmen. Der er 5 års garanti på bordskærmen.

 

Additional information

Weight14 kg
Størrelse

, , ,

Stofvalg

,

Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modus justerbar akustisk bordskærm.”