Husk Mors Dag 12. maj - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
8%
Fri fragt

Tasmanian Tiger Tt Chest Rig M4 Mkii Irr - Stone Grey Olive - Rygsæk

Tasmanian Tiger's Modulære Brystsele MKII M4 IRR er et alsidigt og letvægtssele, der kommer med polstrede stropper og rigelig med lommer til magasiner, kort og andet udstyr. Med justerbare skulderstropper og en IRR-overfladebehandling er den velegnet til brug under krævende forhold.

Pris: 1.834,95 DKK Før: 1.993,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fri fragt
Fremragende på Trustpilot

Specifikationer for Tasmanian Tiger Tt Chest Rig M4 Mkii Irr - Stone Grey Olive - Rygsæk

Tasmanian Tiger's Modulære Chest Rig MKII M4 IRR er en let og moderne sele, der giver behagelig brug under selv de mest udfordrende forhold og i enhver slags vejr. Med justerbare skulderstropper og polstrede stropper er det let og behageligt at have på denne Chest Rig. Den indvendige side, der ligger tæt på kroppen, har en blød netoverflade for bedre ventilation, og de polstrede stropper trykker ikke, selv når de er fuldt læsset. Taljebæltet med en lynlås med hurtig frigivelse og brystremmen med en vandtæt lynlås tillader perfekt tilpasning efter individuelle behov.



Foran er der fem lommer med vandtætte lynlåse og en rem, der gør det nemt at åbne, selv med handsker. De kan rumme tilstrækkelig ildkraft i form af M4, AR-15 eller STG magasiner. Under disse lommer er der en rummelig lomme velegnet til opbevaring af kort og andre dokumenter. På siderne er der to alsidige lynlåslommer, der er store nok til en 1-liters vandflaske, førstehjælpskasse eller andet udstyr. Derudover tillader det omfattende MOLLE-kompatible bånd på siderne, bunden og skulderstropperne fastgørelse af yderligere udstyr. På forsiden af højre side er der en Velcro-patch til ID-placering.



Selen er lavet af holdbart 700 D Cordura-materiale og er modstandsdygtig over for skader. Militært personale vil værdsætte lommen i brystområdet, hvor en ballistisk plade med en maksimal størrelse på 30 cm x 30 cm kan indsættes. Derudover er forbindelseselementerne, spænderne og stropperne samt alt stof behandlet med en IRR-overfladebehandling, der reducerer refleksionen i det infrarøde spektrum. Som et resultat opfylder den de høje standarder for IRR camouflage effekt (IRR 650 nm - 1250 nm / 10 - 42%; IRR camouflage foran nattevisionsudstyr) i den tyske Bundeswehr TL 8305-0278 og TL 8305-0281.


SKU7009-019-001
EAN4013236285888
BrandTasmanian Tiger
VaretypeRygsæk
Brand -> VaretypeTasmanian Tiger -> Rygsæk
Varetype -> BrandRygsæk -> Tasmanian Tiger

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?