Tilbage
Udsolgt

Anker Powerline+ USB-C til USB-C 2.0 0,9 m, Grå

Produktet er udsolgt.

149 DKK

(inkl. moms)
Model/Varenr.: A8187HA1
Lagerstatus: Pt. udsolgt
  • Dansk erfaren kundeservice
  • Prismatch
  • 100 % tilfredshedsgaranti

Anker Powerline+ USB-C til USB-C

Brand: Anker:

Med Ankers lækre design og suveræn kvalitet får man her et kabel til Macbook der sikrer tilfredshed.

Et USB-C til USB-C kabel til Macbook er utrolig praktisk at have hvis man gerne vil forbinde til nyere enheder, som smartphones eller andre Macbooks. Derudover er der gradvist flere og flere enheder der kommer udstyret med USB-C, så det er en god investering.

USB-C giver enorm høj overførselshastighed i forhold til andre formater som ganske almindelig USB eller HDMI for den sags skyld. Så hvis man har muligheden for at vælge, så vil USB-C helt klart være det bedste format til dataoverførsel.

Dette USB-C kabel er lavet af vævet nylon hvilket gør at man kan bukke og bøje det uden at være bange for at det går i stykker. Enderne er ekstra forstærket for at sikre at de stadig forbliver stabile selvom resten af kablet bukkes.

Den høje sikkerhed gør at man roligt kan bruge dette USB-C kabel på arbejdspladsen eller i børne familie hjemmet. Det gør også at det holder meget længere i forhold til et kabel der knækker første gang det bliver udsat for pres.

Alt dette gør Anker Powerline+ USB-C til USB-C 2.0 0,9m SpaceGrey med lomme til et rigtig stærkt USB-C kabel. Den høje kvalitet og det stærke brand gør at man kan være sikker på at få et solidt produkt. Som prikken over i’et kommer det i en lomme så det er nemt at transportere.

Se alle vores kabler her:

Ekstra information Anker er kendt for deres særligt gode kvalitet, hvor deres kabler er testet til at kunne gennemgå mange tusinde bøjninger.
Producent Anker
Nettovægt 20g
Størrelse 0,9m
Farve Hvid
EAN 848061049091
{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}