OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Aqua/vand mix vandperler

Disse aqua/vand mix vandperler er super smukke og har en hav-lignende farve, på grund af deres dejlige, dybe blå nuance, som får perlerne til at give associationer til havet og vand generelt. For at perlerne skal få det vandlige udseende, som de har, skal du lægge perlerne i vand i nogle timer

Pris: 29,00 DKK
+100 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Aqua/vand mix vandperler

Specifikationer for Aqua/vand mix vandperler

Efter din bestilling af disse aqua/vand mix vandperler, går der en leveringstid før disse dejlige og dybe vandperler kommer hjem til dig. De kommer i en pakke, hvor de ligger i en pose og ser mindre ud i størrelsen. For at perlerne skal blive store og fyldige, skal du lægge dem i vand i nogle timer - meget gerne natten over. Efter denne ventetid, vil perlerne have et dejligt fyldigt look, som får perlerne til at passe perfekt i din indretning sammen med deres dybe og gennemtrængende, blålige nuance. Du kan benytte perlerne til eksempelvis pynt i et akvarium eller i en vase.


SKU1234567891320
EAN1234567891320
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?