OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - Burgundy / Dark Yellow - Hængekøje

Velkommen til Ticket To The Moon - din kilde til kvalitets hængekøjer! Vi er stolte af at præsentere vores nyeste model i farverne Army Green og Brown. Denne hængekøje er perfekt til alle eventyrlystne sjæle, der ønsker at slappe af og nyde naturen i stil.

Vores hængekøjer er designet med fokus på komfort og holdbarhed. De er fremstillet af høj kvalitet parachute-nylon, hvilket gør dem lette, slidstærke og lette at transportere. Med vores hængekøjer kan du nemt skabe dit eget private tilflugtssted uanset hvor du befinder dig.

Denne model kommer i størrelsen Stk, hvilket giver dig masser af plads til at strække ud og slappe af. Uanset om du ønsker at bruge den til en afslappende lur i din have, en hyggelig pause på en vandretur eller som en alternativ sovemulighed under stjernerne, er vores hængekøje det perfekte valg.

Ticket To The Moon er dedikeret til at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Vi er stolte af vores omfattende sortiment af hængekøjer og tilbehør, der er designet til at opfylde alle dine behov. Uanset om du er en erfaren eventyrer eller bare nyder at slappe af udendørs, har vi den perfekte hængekøje til dig.

Gør dig klar til at opleve ultimativ komfort og afslapning med Ticket To The Moon hængekøjer. Køb din egen i dag og tag det første skridt mod at skabe uforglemmelige øjeblikke i naturen.

Pris: 1.573,95 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fri fragt

Specifikationer for Ticket To The Moon Honey Moon Hammock - Burgundy / Dark Yellow - Hængekøje

Velkommen til Ticket To The Moon!

Vi er stolte af at præsentere vores populære brand inden for hængekøjer og outdoor-udstyr. Vores produkter er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og de er perfekte til både campingture og afslapning i haven.

Vores hængekøje i farven Army Green / Brown giver dig et naturligt og stilfuldt udseende. Farvekombinationen passer perfekt til udendørs omgivelser og skaber en behagelig atmosfære.

Vores hængekøje er enkeltstående, hvilket betyder, at den passer til én person. Den er designet til at være rummelig og komfortabel, så du kan slappe af og nyde naturen i fulde drag.

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøvenlige materialer. Vores hængekøje er lavet af letvægtsnylon, som er både slidstærkt og åndbart. Den er også let at rengøre og kan nemt pakkes sammen i den medfølgende opbevaringspose.

Uanset om du er en erfaren camper eller bare elsker at tilbringe tid udendørs, er vores hængekøje det perfekte valg for dig. Den er nem at sætte op, behagelig at ligge i og vil give dig mange timers afslapning og nydelse i naturen. Så tag den med på din næste tur og oplev komforten og friheden ved en ægte Ticket To The Moon hængekøje.


SKUTMHM-046-002
EAN727670926552
BrandTicket To The Moon
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeTicket To The Moon -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> Ticket To The Moon

Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?