Forårsudsalg: Spar op til 40% - Shop her
Biobaula Glas Rens (3 tabs)

Biobaula Glas Rens (3 tabs)

Biobaula
63 63,00 kr
Ønsker du at gøre glasoverflader rene på en miljøvenlig måde? Med BioBaula glasrens får du tre økologiske rengøringstabs, som er 100% plastikfri!
Indlæser lagerstatus...
DK's største sortiment
Over 22.000 produkter
2,5% bonus på dine køb
Optjen rabatpoint på dine køb
Dag-til-dag levering
Vi sender alle dage
Gratis fragt
På alle ordrer uanset beløb
Beskrivelse

Effektiv og bæredygtig rengøring af glasoverflader


BioBaula glasrens er en hurtigopløsende tab med neutral pH-værdi, som giver en skinnende og hurtigttørrende rengøring. Helt perfekt at rengøre glasoverflader, vinduer og spejle med på en effektiv og miljøvenlig måde. Værd at vide om BioBaula glasrens:



  • Vegansk

  • 100% bionedbrydelig

  • Fremstillet af 100% naturlige ingredienser


Anvendelse af BioBaula glasrens


BioBaula glasrens tabs skal blot opblandes med lunket vand i en sprayflaske efter denne metode: 1. Sprayflasken fyldes med 500-750 ml lunkent vand 2. Tilsæt 1 stk. glasrens tab 3. Lad tab'en opløse i 10 minutter 4. Glasrensen er klar til brug, og du kan starte din miljøvenlige rengøring Den færdigblandede BioBaula glasrens (500-750 ml) har en holdbarhed på ca. 1 år. Indhold 3 tabs Advarsel Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke indtages. Ved kontakt med øjnene: Skyl grundigt med vand i et par minutter. Fjern kontaktlinser hvis muligt, og fortsæt skylningen. I tilfælde af indtagelse eller påvirkning: Kontakt omgående en læge eller en giftinformation.

Ingredienser:
5% parfume, anioniske overfladeaktive stoffer (non-ethoxyleret). Indeholder limonen.
Indeholder også: Surhedsregulatorer, baser, stabilisatorer og farvestoffer. 100% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 01-99-133697
Stregkode: 0710535449013
Indsend en fejl

Andre kunder købte også disse varer